Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αυτοί είναι το ζευγάρι των αμερικανών που τραυματίστηκαν στη Σαντορίνη [ΒΙΝΤΕΟ]


Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 51χρονη Αμερικανίδα Αμάντα Πρεσμίκ τουρίστρια που τραυματίστηκε από ρίψη βεγγαλικών, το βράδυ της Ανάστασης σε εκκλησία της Οίας....


Οπως αναφέρει το NBC, το οποίο σε ρεπορτάζ του έδειξε φωτογραφίες της 51χρονης και φιλοξένησε δηλώσεις του συζύγου της, το ζευγάρι κατάγεται από το στο Σάουθλέικ, αλλά τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στη Ρουμανία.
Οι τελευταίες πληροφορίες από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται η 51χρονη αναφέρουν, πάντως, ότι η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, ωστόσο, η ελάχιστη βελτίωση που σημειώνει η υγεία της από μέρα σε μέρα τους κάνει να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Σημειώνεται ότι η 51χρονη γυναίκα έχει υποστεί ρήξη παχέος εντέρου, με διάτρηση και περιτονίτιδα και για το λόγο αυτό έχει υποβληθεί σε επέμβαση, που κρίθηκε επιτυχής.


Παρακολουθείστε πώς περιέγραψε χθες ο σύζυγος της 51χρονης, στις τηλεοπτικές κάμερες τον εφιάλτη που έζησαν τη στιγμή της έκρηξης:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.