Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Στην εντατική κάνει Ανάσταση η οικογένεια του Δημήτρη Ρίζου [ΦΩΤΟ]


Δύσκολα εξακολουθούν να είναι τα πράγματα για το γιο του Δημήτρη Ρίζου, Αποστόλη. Ο νεαρός το βράδυ της Παρασκευής είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε στην εντατική...

Ο 33χρονος οδηγούσε ένα μηχανάκι και λόγω της μικρής απόστασης που θα διένυε δεν φόρεσε κράνος. Ένα αυτοκίνητο πέρασε και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, και τη Μεγάλη Δευτέρα υποβλήθει σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι η οποία πήγε καλά.

Τα 24ωρο όμως που περνούν είναι κρίσιμα. Προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, χωρίς όμως να έχει εκλείψει ο κίνδυνος. Ο Απόστολος Ρίζος βρίσκεται ακόμα σε κώμα και όλοι περιμένουν αν και πώς θα ανταποκριθεί τις επόμενες ημέρες.



Όσον αφορά στον άλλο οδηγό, που προξένησε το ατύχημα, έχει εντοπιστεί από τις αρχές και ανακρίνεται. Βέβαια, το γνωστό δημοσιογράφο αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού του, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα.

Στο πλευρό του νεαρού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια. Μάλιστα, η αδελφή του, Δήμητρα, τη Μεγάλη Τετάρτη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό «κράνος, κράνος, κράνος σώζει ζωές και διώχνει στεναχώριες #faith» ενώ χθες έγραψε «αυτή είναι μια νέα μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.