Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΒΟΜΒΑ: Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ΣΚΑΪ!

Ποιος τον αντικαθιστά

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στη δημοσιογραφική πιάτσα η είδηση λύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο, από τον ΣΚΑΪ, και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη του ίδιου, στην οποία υποστήριζε ότι είναι ευτυχισμένος στο κανάλι του Νέου Φαλήρου...



Με μια λακωνική ανακοίνωση ο Σκάι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Χωρίς να διευκρινίζει τα αίτια αυτής της αιφνίδιας απόφασης η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο γνωστός δημοσιογράφος με τον διευθυντή του σταθμού Σταμάτη Μαλέλη. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αφορμή για την παραίτηση, ήταν η άρνησή του να δεχθεί να μειωθεί κατά μία ώρα η διάρκεια της εκπομπής του, ώστε να παρουσιάζει προεκλογική εκπομπή, ο Σπύρος Μάλης.

Από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια διώρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.