Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πολύωρη συνάντηση του Μαρινάκη με Μίτσελ


Συνάντηση με τον Μίτσελ είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους δύο άνδρες να συζητούν...



σε θετικό κλίμα.

Περισσότερα δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά, όμως οι ενδείξεις και τα μηνύματα συγκλίνουν ως προς το ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, που εκ των πραγμάτων και των αποτελεσμάτων κρίνεται επιτυχημένη.

Ο Ολυμπιακός πήρε με «περίπατο» το φετινό πρωτάθλημα αποδίδοντας θεαματικό, επιθετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου, στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε μια «ανάσα» από τα προημιτελικά και μια μεγάλη πρόκριση εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο αποκλεισμός από το Κύπελλο δεν λογίζεται ως αποτυχία, δεδομένων των συνθηκών που επικράτησαν στην Τούμπα.

Περισσότερα πάντως για το περιεχόμενο της συνάντησης, που διήρκεσε αρκετές ώρες, αναμένεται να γίνουν γνωστά τις προσεχείς ώρες, ενδεχομένως με κάποια ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Να σημειωθεί πάντως ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.