Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

"Πόλεμος" δηλώσεων Καμμένου-Καψή


Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Παντελή Καψή...



Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο οποίος αναφερόμενος στα ευρωψηφοδέλτια είπε μεταξύ άλλων ότι "στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής".

Η αντίδραση του υποψηφίου με την Ελιά ήταν άμεση:

"Ο κύριος Καμμένος μου έκανε προσωπική - και ως συνήθως χυδαία - επίθεση. Είναι προφανές ότι κάτι καλό έχω κάνει για να μου επιτίθεται. Κατά τα άλλα, αντί να παριστάνει τον κατήγορο είναι καιρός να απολογηθεί για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία. Φέρει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τις επιπτώσεις της κρίσης που τόσα πολλά στοίχισε στον ελληνικό λαό" δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής".

Η απάντηση Καμμένου

"Ένα μόνο έχω να πω στον Παντελή Καψή. Ο πρωθυπουργός για τον οποίο θα πρέπει, όπως λέει, να ντρέπομαι, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για να γίνει υπουργός. Ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα" απάντησε ο Πάνος Καμμένος με νέα του δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.