Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΩΡΑ: Μεγάλη έκπληξη! Κανονικά ο Ευαγγελάτος παρουσιάζει την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ!


Χθες, ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωσή του κοινοποιούσε το διαζύγιο με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Αυτή τη στιγμή, όμως, παρουσιάζει την εκπομπή του κανονικά! Τι συνέβη;....



Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες στη δημοσιογραφική πιάτσα η είδηση λύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο, από τον ΣΚΑΪ, και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη του ίδιου, στην οποία υποστήριζε ότι είναι ευτυχισμένος στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Με μια λακωνική ανακοίνωση ο Σκάι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Χωρίς να διευκρινίζει τα αίτια αυτής της αιφνίδιας απόφασης η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο γνωστός δημοσιογράφος με τον διευθυντή του σταθμού Σταμάτη Μαλέλη. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αφορμή για την παραίτηση, ήταν η άρνησή του να δεχθεί να μειωθεί κατά μία ώρα η διάρκεια της εκπομπής του, ώστε να παρουσιάζει προεκλογική εκπομπή, ο Σπύρος Μάλης.

"Με έκοψε ο Μαλέλης"

"Μετά από 2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ" αναφέρει ο Νίκος Ευαγγελάτος στην ανακοίνωσή του, τονίζοντας: Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.

Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.

Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση. Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς.

Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit.gr και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά».

Άλλαξε κάτι;

Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece δε φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι στην απόφαση για διαζύγιο μεταξύ Ευαγγελάτου - ΣΚΑΪ. Αν και υπάρχουν πληροφορίες περί παρέμβασης του ίδιου του ιδιοκτήτη του σταθμού, Ιωάννη Αλαφούζου για την υπαναχώρηση και των δύο μερών στο θέμα που προέκυψε. Επισήμως, πάντως, τίποτε δεν επιβεβαιώνεται κι αυτό που μας λένε είναι ότι θα κάνει και τη σημερινή εκπομπή κανονικά προκειμένου να μην "κρεμάσει" τον σταθμό, τηρώντας στο ακέραιο τη συμφωνία συνεργασίας με το κανάλι.

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια διώρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.