Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Επιστρέφει το Honda HR-V [ΦΩΤΟ]


Το "Join Machine", όπως ήταν το σλόγκαν του πρώτου HRV που κυκλοφόρησε, επιστρέφει και πάλι στην γκάμα της Honda. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει...



στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης ενώ το λανσάρισμα στις αγορές του νέου μικρού SUV αναμένεται να γίνει τον επόμενο χειμώνα. Το HR-V φέρει μικρές στιλιστικές διαφορές σε σχέση με το Vezel (της ιαπωνικής αγοράς), πάνω στο οποίο βασίζεται. Εφοδιάζεται με τα Magic Seat, τα πίσω καθίσματα που αναδιπλώνονται πλήρως, αποκαλύπτοντας ένα εντελώς επίπεδο χώρο για τη φόρτωση μεγάλων αντικειμένων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν και η ευρωπαϊκή έκδοση του SUV θα «βαφτιστεί» HR-V ή θα επιλεγεί άλλο όνομα (έχει ακουστεί και το CR-U). Το αστικό SUV της Honda έχει μήκος 4,29 m, πλάτος 1,77 m και χώρο αποσκευών που ξεπερνά τα 400 lt., μεγαλύτερο από το μέσο όρο της κατηγορίας. Στην Ιαπωνία διατίθεται ως βενζινοκίνητο και ως υβριδικό, με προαιρετική τετρακίνηση και στις δύο εκδόσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.