Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Με... γράμμα αποχαιρέτησε την Man. United ο Μόγιες


Σε γραπτή δήλωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ένωσης προπονητών των συλλόγων των πρώτων τεσσάρων κατηγοριών της Αγγλίας (LMA), ο Ντέιβιντ Μόιες υπογράμμισε ότι...



αποκόμισε ανεκτίμητες εμπειρίες από τη 10μηνη παραμονή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, ο μόλις χθες αποπεμφθείς από την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» 50χρονος Σκοτσέζος ευχαρίστησε τον Άλεξ Φέργκιουσον για την ευκαιρία που του έδωσε, ενώ δήλωσε «απίστευτα υπερήφανος» για την ευκαιρία που είχε να εργαστεί στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία στον κόσμο».

Όπως τόνισε ο Μόιες η πρόκληση να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ μετά από μια τόσο μακρά περίοδο σταθερότητας και επιτυχιών ήταν αναπόφευκτο να είναι μια μεγάλη πρόκληση την οποία αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως δήλωσε.

«Παρ΄ όλα αυτά, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο τόσο η απόδοση μας όσο και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν ή είχαν συνηθίσει οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ κι αυτό ήταν κάτι που το καταλάβαινα και το συμμεριζόμουν πλήρως […]Είμαι υπερήφανος που οδήγησα στην ομάδα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι ευγνώμων στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που πίστεψε στις ικανότητες μου και μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.