Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ολόκληρη η απολογία Ρουπακιά για την δολοφονία Φύσσα [PDF]

Όλη η απολογία στο planet-greece

Δεν γνωρίζει τι είναι ο εθνικοσοσιαλισμός. Δεν γνωρίζει τίποτα για τις σημαίες των SS, δεν γνωρίζει τίποτα για τα Τάγματα Εφόδου. Διαβάζοντας ένας ανίδεος την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά, για τη δολοφονία Φύσσα, νομίζει ότι η αστυνομία συνέλαβε το λάθος άτομο!...



Κατά την απολογία του δηλώνει άγνοια σχεδόν για την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού ενώ με δήθεν αφέλεια υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει ούτε το σύνθημα του Χίτλερ, «Ζήτω η νίκη».

Δηλώνει υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής αλλά δεν ξέρει κάν τι σημαίνει η λέξη ηθικός αυτουργός. Γνωρίζει, όμως, ότι δεν έπρεπε οι αστυνομικοί να τον ρωτήσουν για τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Φύσσα.

Το σενάριο που εμφανίζει για τη νύχτα του φόνου δεν αντέχει στη λογική ενώ προστατεύει και τον άλλον κατηγορούμενο Καζατζόγλου λέγοντας ότι τελικά δεν ήταν ο συνοδηγός.

Αυτή τη φορά ο Γ. Ρουπακιάς δεν ήταν προκλητικός ήταν όμως καλά δασκαλεμένος. Έλεγε το «μάθημά του» καλά, στην κατεύθυνση να απαλλάξει τους βουλευτές από τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.


Διαβάστε στο planet-greece όλη την απολογία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.