Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Βρήκαν 40.000 δολ. σε καναπέ που αγόρασαν αντί 55 δολ.


Τρεις συγκάτοικοι στη Νέα Υόρκη βρήκαν 40 χιλιάδες δολάρια σε έναν παλιό καναπέ, τον οποίο είχαν αγοράσει το Μάρτιο, αντί 55 δολαρίων...

Οι τρεις νέοι διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κάποια ενοχλητικά εξογκώματα στον καναπέ, όταν όμως έψαξαν λίγο καλύτερα βρήκαν κάποια φερμουάρ, μέσα στα οποία κρυβόντουσαν πολλοί φάκελοι με χαρτονομίσματα.
Αφού τα έβγαλαν, τα μάζεψαν όλα σε ένα κρεβάτι και άρχισαν να τα μετρούν, μένοντας άφωνοι από το συνολικό ποσό.
Οι τρεις συγκάτοικοι, ωστόσο, πέρα από τα χρήματα, βρήκαν και ένα αποδεικτικό από τράπεζα, που μαρτυρούσε ότι τα χρήματα ανήκαν σε κάποια 91χρονη γυναίκα, την οποία και πήραν τηλέφωνο.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι τρεις πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, στην οποία παρέδωσαν τα χρήματα, με τη γιαγιά να κλαίει από ευγνωμοσύνη, καθώς τα είχε ανάγκη.
Η οικογένεια της 91χρονης, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο του καναπέ, τον είχε χαρίσει σε παλαιοπωλείο, καθώς η γιαγιά αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Οι τρεις νέοι δήλωσαν ότι προς στιγμήν σκέφτηκαν να κρατήσουν τα χρήματα, ωστόσο αποφάσισαν ότι κάτι τέτοιο δε θα ήταν σωστό, αφού δεν ήταν δικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.