Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν κάνει «κεφαλοκλείδωμα» σε διαδηλωτή! [ΒΙΝΤΕΟ]


Αδιανόητη συμπεριφορά του Σουλτάνου Ερντογάν, δείχνει να μην υπολογίζει στο ελάχιστο τον δυσβάσταχτο πόνο των συγγενών των 282 ανθρακωρύχων, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα έγκατα της γης...



Ο πανίσχυρος πρωθυπουργός της Τουρκίας, κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι δεν έχει αίσθηση των πράξεων του ή ότι αδιαφορεί πλήρως για την ανείπωτη τραγωδία που στην περιοχή της πόλης Σόμα έχει λάβει τις διαστάσεις συμφοράς. Αρχικώς, ο... σουλτάνος Ερντογάν χαρακτήρισε το δυστύχημα συνηθισμένο και μάλιστα επικαλέστηκε αντίστοιχα πολύνεκρα δυστυχήματα στη Βρετανία και στις ΗΠΑ με τη μόνη διαφορά ότι αυτά συνέβησαν την εποχή της βιομηχανικής επανάστασης... Μετά αποκαλύφθηκε ότι σύμβουλός του έκανε... τόπι στο ξύλο ένα διαδηλωτή -συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου μάλιστα- επειδή έκανε το λάθος να καταφερθεί εναντίον του μεγάλου ηγέτη Ερντογάν. Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν όταν και πάλι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, την ώρα που οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας επιχειρούσαν να τον φυγαδεύσουν ενώ το αγριεμένο πλήθος των κατοίκων της Σόμα τον είχε περικυκλώσει απειλητικά, φαίνεται σε βίντεο να χειροδικεί εναντίον κάποιου που διαμαρτυρήθηκε.

Και σήμερα, ο Ερντογάν φαίνεται να κάνει... κεφαλοκλείδωμα σε άνδρα ο οποίος τον πλησίασε την ώρα που ο πρωθυπουργός της Τουρκίας απομακρυνόταν από το έξαλλο πλήθος. Εκτός από το... σφτιχταγκάλιασμα ο Τούρκος πρωθυπουργός «στόλισε» τον διαμαρτυρόμενο με ανοίκειες εκφράσεις και «γαλλικά» πεζοδρομιακού τύπου...

Τα στιγμιότυπα είναι απολύτως διαφωτιστικά. Στο πρώτο βίντεο ο Τούρκος πρωθυπουργός εμφανίζεται να πιάνει από το σβέρκο τον διαδηλωτή που φοράει μπλε μπλούζα με ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι του φωνάζει «γιατί φεύγεις από εμένα ισραηλινό σπέρμα;» (σ.σ. τουρκική υβριστική έκφραση).

Στο δεύτερο εμφανίζονται δύο άνδρες που πιθανότατα ανήκουν στην προσωπική φρουρά του κ. Ερντογάν να ξυλοκοπούν άγρια τον ίδιο διαδηλωτή λίγα δευτερόλεπτα αφού τον έχει πιάσει από το σβέρκο ο Τούρκος πρωθυπουργός.





Την ίδια ώρα συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το ποια ακριβώς είναι η ιδιότητα του πολίτη που καταχεριάζει ο Ερντογάν. Ενώ αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι επρόκειτο για κάποιον που διαμαρτυρόταν για τη στάση του ίδιου του Τούρκου πρωθυπουργού σχετικά με την τραγωδία στη Σόμα, στο Kanal D εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Τανέρ Κουρουτσά και δήλωσε ότι αυτός ήταν το θύμα της επίθεσης, ότι έτυχε να βρίσκεται σούπερ μάρκετ στο οποίο κατέφυγε ο Ερντογάν και ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ο Τούρκος πρωθυπουργός τον χαστούκισε «άθελά του». Γι΄ αυτό και σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Κουρουτσά δεν επιθυμεί τη δίωξη του Ερντογάν αλλά μόνο μια συγγνώμη.

«Δεν ήμουν διαδηλωτής. Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρωθυπουργό. Τη στιγμή που οι σωματοφύλακές του άρχισαν να σπρώχνουν, ο πρωθυπουργός έκανε ατυχώς κάτι άθελά του και με χαστούκισε την ώρα που έκανα βήματα προς τα πίσω γιατί ήταν θυμωμένος με το πλήθος και δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του» δήλωσε ο Κουρουτσά. «Ελπίζω να το έχει μετανιώσει. Δεν θα μηνύσω τον κύριο πρωθυπουργό. Περίμενω μόνο μια απολογία» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.