Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Θρίλερ Σγουρού - Δούρου δείχνει το τελευταίο γκάλοπ για την Περιφέρεια Αττικής


Μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1...



Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis στην Περιφέρεια Αττικής για λογαριασμό του ΑΝΤ1, η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, προηγείται οριακά με 0,8% έναντι του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος κατεβαίνει εκ νέου στις εκλογές ως ανεξάρτητος.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου στον α΄ γύρο η Ρένα Δούρου συγκεντρώνει 22,5%, ο Γιάννης Σγουρός 21,5%, ενώ ακολουθούν ο υποψήφιος με τη ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, με 10%, ο Παύλος Χαϊκάλης με 7,6%, ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, με 5,8%, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος  με 4,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,1%, η Μαρία Γιαννακάκη, που στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ, με 1,7%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 1,1%, ο Αντώνης Γάκης με 0,4% και η Δέσποινα Κουτσούμπα με επίσης 0,4%.

Εκλογές 2014 - Δημοσκόπηση - Πρόθεση ψήφου
Αναποφάσιστο δηλώνει το 11,6% των ερωτηθέντων, το 5,1% δηλώνει ότι δεν θα πάει να ψηφίσει, ενώ τα άκυρα-λευκά ανέρχονται σε 3,7%.
Αντίστοιχα, στην πρόθεση ψήφου στον β΄ γύρο σε περίπτωση που οι υποψήφιοι ήταν οι Γιάννης Σγουρός και η Ρένα Δούρου, ο πρώτος συγκεντρώνει 37,7% και η Ρένα Δούρου 35%.

Εκλογές 2014 - Δημοσκόπηση - Πρόθεση ψήφου β γύρου



Εκλογές 2014 - Δημοσκόπηση - Παράσταση νίκης


Εκλογές 2014 - Δημοσκόπηση - Δημοτικότητα υποψήφιων Περιφερειαρχών Αττικής

Εκλογές 2014 - Δημοσκόπηση - Αξιολόγηση Περιφερειακού έργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.