Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πείτε STOP στην παιδική πορνογραφία. Υπογράψτε κι εσείς ΤΩΡΑ

Έχουν συγκεντρωθεί 1.000 υπογραφές. Χρειάζονται ακόμη 4.000. Διαδώστε το...

Το planet-greece ενώνει τις δυνάμεις του με το SecNews στη συγκέντρωση υπογραφών για την ΑΜΕΣΗ νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με την πλήρη δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλών ή προσώπων που έχουν απασχολήσει τις αρχές για εγκλήματα εναντίον παιδιών...



Έιναι απαίτηση εκατοντάδων οικογενειών η δημιουργία εφαρμογής (APP) για κινητά τηλέφωνα που θα επιτρέπει την διαρκή ενημέρωση αλλά και προσδιορισμό της θέσης παιδόφιλων ή προσώπων με παραβατική συμπεριφορά εναντίον παιδιών.

Το SecNews σε συνεργασία με φορείς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ανεξάρτητους ερευνητές & μηχανικούς πληροφορικής (οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς) έχει ήδη δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες ανάπτυξης, επέκτασης και διάθεσης της εφαρμογής με το όνομα PedoTarget.

Υπογράψτε κι εσείς, πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.