Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Συναγερμός» στην αστυνομία από τα γυρίσματα του «24»


Η βρετανική αστυνομία δέχθηκε τουλάχιστον 20 κλήσεις πολιτών που ανέφεραν ότι άκουγαν συνεχείς ανταλλαγές πυροβολισμών στο...




Χερτφορντσάιρ, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο, όπου τελικά διαπίστωσε ότι γυρίζονταν σκηνές από την διάσημη αμερικανική τηλεοπτική σειρά «24: Live Another Day».

Σύμφωνα με την βρετανική «The Telegraph», δεκάδες κάτοικοι άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς κοντά στα σπίτια τους στο χωριό Bricket Wood τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

Τελικά, οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν αμέσως, βρήκαν ένα τηλεοπτικό συνεργείο της γνωστής σειράς στο σημείο, το οποίο γύριζε σκηνές με πυροβολισμούς.

Εκπρόσωποι της παραγωγής του σίριαλ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κίφερ Σάδερλαντ ως «Τζακ Μπάουερ», ανέφεραν ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ωρών 2 με 4 τα ξημερώματα. Οι σκηνές περιελάμβαναν μάχες με αυτόματα όπλα και αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

«Ξύπνησα στις 2 τη νύχτα από κάτι που μου ακούστηκε ως η μεγαλύτερη μάχη με όπλα στην ιστορία», δήλωσε ένας 34χρονος, που ήταν μεταξύ των κατοίκων που τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.