Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Είναι 2 ετών κι είναι... αλκοολικός! [ΦΩΤΟ]


Σοκ προκαλεί η εικόνα ενός παιδιού μόλις 2 ετών, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ. Προτιμά να πίνει μπύρα και απεχθάνεται το γάλα! Συνελήφθησαν οι γονείς του..

Ο μικρός Cheng Cheng από τη Σανγκάη προτιμά να πίνει μπύρα και κρασί αντί για γάλα με αποτέλεσμα να είναι γνωστός ως “ο μικρός πότης” στα τοπικά μέσα.


Σύμφωνα με την Shanghaiist, οι γονείς του ανακρίνονται από τις τοπικές αρχές μετά τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε και απαθανατίζει το μικρό τους γιο να πίνει μπύρα.

Οι γονείς κινδυνεύουν τώρα να χάσουν την επιμέλεια του παιδιού τους αφού δεν φρόντισαν να μη μάθει το παιδί στο αλκοόλ.

Ο δίχρονος δοκίμασε για πρώτη φορά αλκοόλ στην ηλικία των 10 μηνών όταν ο πατέρας του, βούτηξε τα ξυλάκια του φαγητού σε ένα ποτήρι με κρασί.

Ο μικρός πίνει καθημερινά ένα μπουκάλι μπύρα ενώ γίνεται ιδιαίτερα οξύθυμος αν δεν του δώσουν οι γονείς του, όπως οι ίδιοι δήλωσαν στην αστυνομία.

"Όταν μερικές φορές εξαγριώνεται, του δίνουμε ένα μπουκάλι κρασί για να ηρεμήσει" είπε ο πατέρας του παιδιού στην απολογία του.



Πηγή:Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.