Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Είκοσι συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων προϊόντων


Μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, παπουτσιών, γυαλιών ηλίου, φο-μπιζού και άλλων προϊόντων «μαϊμού», κατασχέθηκαν...


 από τις αστυνομικές αρχές σε Θεσσαλονίκη και Πιερία. Συλλήψεις 20 διακινητών.
Στην περιοχή Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί με την κατηγορία ότι διέθεταν, πάνω σε αυτοσχέδιους πάγκους και σεντόνια που είχαν απλώσει στο πεζοδρόμιο, εκατοντάδες αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και φο-μπιζού, 447 ζευγάρια γυαλιών ηλίου, τσάντες, κ.α. μικροαντικείμενα.
Επίσης, στη διάρκεια δεύτερης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν 287 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 140 φιάλες ποτών, ενώ συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα.

Στο μεταξύ, σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα στο νομό Πιερίας, με τη συμμετοχή 59 αστυνομικών, συνελήφθησαν άλλα 12 άτομα, από τα οποία τα επτά για παράνομη διάθεση προϊόντων. Κατασχέθηκαν τσάντες, αρώματα καλλυντικά, φορέματα κ.α. εμπορεύματα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις της τουριστικής νομοθεσίας, καταδικαστικές αποφάσεις, κ.α. αδικήματα
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.