Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

O έρωτας της Δούκισσας με τον Έλληνα μεγιστάνα


Μια επικείμενη συνεργασία και αρκετά επαγγελματικά ραντεβού ήταν, όπως αποκαλύπτει το «Secret», αρκετά για να φέρουν κοντά μια ξανθιά, ταλαντούχα καλλονή και έναν από τους πιο ικανούς νέους Ελληνες επιχειρηματίες, με διεθνή εμβέλεια...


 Πάρις Κασιδόκωστας και Δούκισσα Νομικού είναι πλέον ζευγάρι. Ωστόσο, κρατούν «χαμηλό προφίλ», όπως, άλλωστε, συνηθίζουν να κάνουν εδώ και χρόνια, καθώς και οι δύο -για διαφορετικούς λόγους- βρέθηκαν από πολύ νεαρή ηλικία κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα πρώτα δημοσιεύματα που δειλά - δειλά έκαναν λόγο για φημολογούμενο έρωτα ανάμεσα στους δύο νέους άρχισαν να βγαίνουν μόλις στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Η πρώτη κοινή εμφάνιση του χρυσού κληρονόμου με την πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια, στο «Island» της Βουλιαγμένης, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει σενάρια, αλλά και να. αναγκάσει τους δημοσιογράφους να ψάξουν περισσότερο. Ομως, αυτή η εμφάνιση έγινε δημόσια από το ζευγάρι όχι για να «θολώσει τα νερά», αλλά για να επιβεβαιώσει τη συνεργασία του Π. Κασιδόκωστα με την -πλέον- αγαπημένη του Δούκισσα, στο πλαίσιο των ταινιών και των παραγωγών που κάνει η κινηματογραφική του εταιρεία «1821», με έδρα το Χόλιγουντ.

ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ. Οι επαγγελματικές συζητήσεις και οι επαφές του Π. Κασιδόκωστα με τη Δ. Νομικού έχουν αρχίσει εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, με «μεσολαβητή» έναν εκ των στενών συνεργατών του, τον συνεταίρο του Τέρι Ντούγκας. «Από τις πρώτες του συναντήσεις, ο Πάρις -που δεν είναι εκδηλωτικός ούτε παρορμητικός στα προσωπικά του ζητήματα- έδειξε τον θαυμασμό του στο πρόσωπο της Δούκισσας», μας λέει άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον του νεαρού Κασιδόκωστα. Ο ίδιος, πάντα διακριτικός, δεν θέλησε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του προτού βεβαιωθεί γι' αυτά, ενώ και η Δούκισσα Νομικού, από την πλευρά της, μετά τον χωρισμό της εδώ και περίπου έναν χρόνο από τον Χρήστο Χολίδη ήξερε ότι, για να προχωρήσει σε επόμενη σχέση, θα έπρεπε να είναι εντελώς ξεκάθαρη και κατασταλαγμένη. Ωστόσο οι δυο τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα έδειχναν με κάθε ευκαιρία ότι απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου. Για να μην «τραβήξουν» τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για να μην προκαλέσουν συζητήσεις ακόμη και στον προσωπικό τους «περίγυρο», επέλεγαν οι επαγγελματικές τους συναντήσεις να γίνονται πολλές φορές σε ένα από τα πολυτελή σκάφη της οικογένειας του Π. Κασιδόκωστα, το «Paris II». Κάπως έτσι άρχισε και το ειδύλλιο μεταξύ τους, που όμως εξελίχθηκε με πολύ αργούς και σταθερούς ρυθμούς.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το ραντεβού στη Βουλιαγμένη, σε ένα από τα πλέον κοσμικά και πολυσύχναστα μέρη, το οποίο παράλληλα προσφέρει σε ξεχωριστούς θαμώνες του -όπως ο Πάρις Κασιδόκωστας- απόλυτη διακριτικότητα, δεν έγινε τυχαία. Υπό τον «μανδύα» της συνεργασίας που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε εξέλιξη, Πάρις και Δούκισσα θέλησαν να «προλάβουν» τους φωτογράφους και τους ρεπόρτερ που «καραδοκούσαν» για το πρώτο κοινό ενσταντανέ. «Ηταν, ουσιαστικά, η πρώτη κοινή. αποδοχή μιας σχέσης που αρχίζει και γίνεται έντονη και για τους δύο», μας λέει η ίδια, καλά πληροφορημένη, πηγή. Το ραντεβού στο «Island», πάντως, φανέρωσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους είχαν βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο, με «φουλ» ρομαντική διάθεση. Είναι χαρακτηριστικό για όσους γνωρίζουν καλά τον Πάρι Κασιδόκωστα ότι τους τελευταίους μήνες σταμάτησε τις νυχτερινές εξόδους που δεν αφορούσαν στα επαγγελματικά του, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ως «τελειωμένη οριστικά εδώ και καιρό» τη σχέση του με τη νεαρή τραγουδίστρια και χορεύτρια Μαρία Δελόγκα.

Οσο για τη Δούκισσα Νομικού, μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη, στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, υπήρξαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τουλάχιστον φλερτ με τον Νίκο Κριθαριώτη, μετά και τον χωρισμό του από τη Βίκυ Καγιά. Οταν, όμως, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν «απέναντι» στον τηλεοπτικό «αέρα» της εκπομπής «Ολα» του Θέμου Αναστασιάδη διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες.

πηγή: secret/Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.