Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δέκα εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα κατέσχεσε το ΣΔΟΕ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης


Μέσα σε ένα κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι άνδρες του σώματος Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος εντόπισαν δέκα εκατομμύρια...

 λαθραία τσιγάρα που προέρχονταν από την Αίγυπτο.
Πιο συγκεκριμένα, η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, έχοντας υπόψη σχετική ειδοποίηση και σε συνεργασία με το Β' Τελωνείο Θεσσαλονίκης, εντόπισε στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας εμπορευματοκιβώτιο με μεγάλη ποσότητα - μαμούθ λαθραίων τσιγάρων (9.999.200 τεμάχια) τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθη και ένα άτομο. Οι δασμοφορολογικές ελαφρύνσεις υπολογίζονται στα δυο εκατομμύρια ευρώ.
Το εμπορευματοκιβώτιο είχε φορτωθεί στο λιμάνι PORTSAID της Αιγύπτου και είχε παραλήπτη νεοσύστατη επιχείρηση στις Σέρρες, ενώ σύμφωνα με τα συνοδευτικά έγγραφα περιείχε τεχνουργήματα από κεραμευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.