Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τώρα ξεκινά η πιο μεγάλη μάχη του Αντώνη Βαρδή


Ο Αντώνης Βαρδής δίνει την πιο μεγάλη μάχη του...

Ο καλλιτέχνης μπήκε ξανά στο νοσοκομείο και στο πλευρό του ο γιος του Γιάννης, ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, έξω από το νοσοκομείο και έγραψε: "το δεύτερο σπίτι μου".
Να σας υπενθυμίσουμε ότι: "Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία. Ο πατέρας μου είναι σε θέση να κατανοήσει το συμβαίνει γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει..."
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα στο πλευρό του εκτός από τον γιο του, είναι η κόρη του Καλλιστώ και η σύντροφός του Φιλοθέη καθώς και ο ετεροθαλής αδερφός του, Χρήστος Δείξιμος.
Ο γιος του τραγουδιστή υποστηρίζει « οι θεράποντες ιατροί του αισιοδοξούν, αλλά πρέπει και εκείνος να το παλέψει με ανεβασμένη την ψυχολογία του»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.