Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τα «θέματα» της Λεωφόρου για πλέι οφ κι ομίλους


Το κλιμάκιο της UEFA εξέτασε εξονυχιστικά το γήπεδο της Λεωφόρου ενόψει της ευρωπαϊκής συμμετοχής του Παναθηναϊκού, έδωσε το «οk» για τον γ” προκριματικό, όμως στη συνέχεια πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις για να μην μετακομίσει στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε ποιες είναι αυτές...



Ορισμένα από τα βασικά ζητήματα σύμφωνα με το «Goal» είναι: α) Τα δημοσιογραφικά θεωρεία, αφού θα πρέπει να καλυφθεί σωστά το παιχνίδι και η πρώτη σειρά κάτω από τα μπουθ για να υπάρχει δυνατότητα παρουσίας ως και 150 εκπροσώπων του Τύπου. β) Οι χώροι για τα flash interview όπου η UEFA ζητάει να είναι τουλάχιστον πέντε και στην πορεία έπειτα από συνεννόηση καλύφθηκε σαν θέμα. γ) Η σωστή κάλυψη των διαφημίσεων των χορηγών των διοργανώσεων και δ) οι βελτιώσεις στην αίθουσα Τύπου, μαζί με κάποια άλλα λειτουργικά ζητήματα.

Από εκεί και πέρα βέβαια είναι πιθανόν να υπάρξει «θέμα» με το φωτισμό του γηπέδου, αφού υπάρχουν συγκεκριμένα στάνταρ για πλέι οφ κι ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζήτημα αυτό ωστόσο έμεινε ανοικτό, καθώς θα πρέπει να αποσταλεί από την UEFA η αναλυτική ενημέρωση των λουξ, του φωτισμού δηλαδή που πρέπει να παράγεται από τους πυλώνες του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.