Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μετά την Όλγα η Πόπη;

Η μία μετά την άλλη πέφτουν οι ιδέες στο τραπέζι για το ποιος μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να πάρει τη θέση της Όλγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων μετά την παραίτηση της παρουσιάστριας.
Οι λίστες με τα πιθανά ονόματα...


 δίνουν και παίρνουν ενώ ακόμα δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει οι υπεύθυνοι του σταθμού να επιθυμούν ένα νέο και σχετικά άφθαρτο πρόσωπο, όπως η Μαρία Σαράφογλου,, το όνομα της οποίας ακούγεται πολύ, της Σίας Κοσιώνη ή της Ράνιας Τζίμα ή αν επιθυμούν να δώσουν έμφαση στον τρόπο παρουσίασης και της δομής του δελτίου ειδήσεων.

Πρόσφατα μάλιστα, στο τραπέζι των συζητήσεων φαίνεται να έπεσε και το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου. Η έμπειρη παρουσιάστρια βρίσκεται στο “γειτονικό” Star, και μια ενδεχόμενη μετακίνησή της στη Μεσογείων δεν θα συναντούσε μεγάλα προβλήματα.

Στα ονόματα που συμπληρώνουν το «παζλ» των υποψήφιων είναι αυτό του Νίκου Στραβελάκη, ο οποίος συχνά αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αλλά και της Αντριάννας Παρασκευοπούλου.

Πάντως, οι υπεύθυνοι του MEGΑ θέλουν όσο τίποτα άλλο να βρουν εκείνο το πρόσωπο που θα καταφέρει να ανυψώσει και πάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στην κορυφή της τηλεθέασης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.