Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Γερμανία: Δεν έχουμε στοιχεία ότι το Κατάρ χρηματοδοτεί το Ισλαμικό Κράτος


Η κυβέρνηση της Γερμανίας δεν διαθέτει αποδείξεις ότι...


 το Κατάρ χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και δηλώνει ότι λυπάται για δηλώσεις υπουργού της περί δεσμών της Ντόχα με τους ακραίους ισλαμιστές, ανέφερε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών την Παρασκευή.
Η γερμανική κυβέρνηση επικοινώνησε με τις αρχές του Κατάρ, μετά τις δηλώσεις του υπουργόύ Ανάπτυξης της Γερμανίας Γκερντ Μιούλερ σε τηλεοπτική εκπομπή την Τετάρτη.
«Εάν υπήρξαν παρανοήσεις, λυπούμαστε», είπε ο Μάρτιν Σέφερ, ο οποίος χαρακτήρισε το Κατάρ εταίρο της Γερμανίας και «σημαντικό παράγοντα στην περιοχή του».
Πρόσθεσε ωστόσο ότι οι απόψεις των δύο χωρών διαφέρουν σε ορισμένα σημεία.
Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Ανάπτυξης δήλωσε ότι τα σχόλια του κ. Μιούλερ βασίστηκαν σε πληροφορίες οι οποίες δημοσιεύονται στον Τύπο και όχι σε αδιάσειστες αποδείξεις τις οποίες έχει η κυβέρνηση της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.