Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Microsoft: Ετοιμάζει κινητό των 19 ευρώ!


Η Microsoft ετοιμάζεται να βγάλει στην κυκλοφορία...


 τηλέφωνο με κόστος μόλις 25 δολαρίων, με στόχο αν επεκτείνει την παρουσία της στις αναδυόμενες αγορές, της Ασίας και της Αφρικής.
Η εταιρεία, όπως αναφέρει το newmoney, εμφάνισε την Δευτέρα το Nokia 130, αξίας 19 ευρώ, ως μία πρόταση της Microsoft να κερδίσει όσους ψάχνουν μία ιδεατή επιλογή για ένα δεύτερο τηλέφωνο ώστε να συμπληρώσουν το ήδη υπάρχον smartphone τους.
Σύμφωνα με τον τεχνολογικό γίγαντα, το νέο φθηνό κινητό αναμένεται να είναι διαθέσιμο για τους καταναλωτές από τον Σεπτέμβριο σε συγκεκριμένες αγορές όπως αυτές της Κίνας, Αιγύπτου, Ινδίας, Ινδονησίας, Νιγηρίας, Κένυα, Πακιστάν, Φιλιππίνων και Βιετνάμ.
"Καθώς η ζήτηση για οικονομικά κινητά συνεχίζει να αυξάνει, η Microsoft παραμένει προσηλωμένη στον στόχο να κερδίσει ηγετική θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας, όσο και τιμών", σημειώνει ο Jo Harlow, αντιπρόεδρος της Microsoft, υπεύθυνος για τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.
"Υπολογίζεται ότι περίπου 1 δισ. άνθρωποι δεν έχουν ακόμα κινητό, ενώ την ίδια ώρα αυξάνεται η ζήτηση για αξιόπιστα δεύτερα κινητά, τόσο στις ανεπτυγμένες, όσο και στις αναπτυσσόμενες αγορές.
Σύμφωνα με την εταιρεία 300 εκατ. τηλέφωνα με τιμή κάτω των 35 δολαρίων πωλούνται κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.