Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Με απολύσεις και στάσεις εργασίας ξεκίνησε η νέα χρονιά στο Star

Ποιοι απολύθηκαν, τι λένε οι συνάδελφοί τους

Δεν βγήκε δελτίο ειδήσεων σήμερα κι ίσως να μην βγει ούτε την Τρίτη!...



Δεν ξεκίνησε καλά η νέα σεζόν στο Star Channel. Το απόγευμα έγινε γνωστό σε 5 δημοσιογράφους του σταθμού ότι απολύονται και οι εργαζόμενοι του σταθμού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας ζητώντας από τη διοίκηση να τους επαναπροσλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece πρόκειται για 5 δημοσιογράφους από την εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, που έφυγε από το κανάλι προς άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Η διοίκηση του σταθμού είδε ότι δεν μπορούν να απορροφηθούν σε άλλα τμήματα, τις ειδήσεις ή τις εκπομπές κι έτσι αποφάσισε να τους απολύσει, παρά το γεγονός ότι είχαν συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Πρόκειται για τους:

- Μαρία Κοκολάκη
- Δανάη Θωμαΐδου
- Κωνσταντίνα Δημοπούλου
- Mίνα Τζανετάτου
- Έλενα Καρπέτα

Οι πληροφορίες του planet-greece αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι κι η διοίκηση βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις ώστε να βρεθεί η χρησή τομή και να γίνει ανάκληση των απολύσεων. Διαφορετικά οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε ανάλογη στάση εργασίας και την Τρίτη, οπότε και δε θα μεταδοθεί πάλι το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

2 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.