Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

9 διάσημες Ελληνίδες που έκαναν τόπλες πριν τη Τζένη Μπαλατσινού

Μπορεί να μην ήταν η πρώτη της ελληνικής showbiz αλλά σίγουρα ήταν το πιο hot φινάλε με τοπλες του φετινού καλοκαιριού.
Η Τζένη Μπαλατσινού προκάλεσε ''τσουνάμι'' στα ΜΜΕ κάνοντας τοπλες σε παραλία της Μυκόνου. Οι φωτογραφίες που...


 έκαναν το γύρο των gossip sites έκαναν τον αντρικό πληθυσμό να… κλαίει με μαύρο δάκρυ όχι γι αυτό που είδαν αλλά γιατί αναγκαστικά αποχαιρετούν το καλοκαίρι μιας και εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν φύγει ο Αύγουστος.

Ποιες όμως επώνυμες ελληνίδες κατάφεραν να μας αναστατώσουν τα… περασμένα καλοκαίρια και σε ποια νησιά της τσάκωσαν οι παπαράτσι;

Πένυ Σταθάκη: Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της στη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, ''Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη'' είχε κάνει τους λουόμενους της Αθήνας να την δουν και να… πάθουν ατύχημα. Ευτυχώς που υπήρχαν και ναυαγοσώστες γιατί… τα ασθενοφόρα από τις ανακοπές θα προκαλούσαν μποτιλιάρισμα.

Σμαράγδα Καρύδη: Θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς. Η πρωταγωνίστρια που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το Παρα Πέντε, Σμαράγδα Καρύδη πολλά καλοκαίρια ψάχνει απομονωμένες παραλίες προκειμένου να απολαύσει τόπλες τη θάλασσα και τον ήλιο.

Βάνα Μπάρμπα: Ήταν και για κάποιους παραμένει ακόμα sex symbol. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν πάντα μπροστά τόσο στις ταινίες της όσο και στην προσωπική της ζωή. Αυθυντική, καυτή, εντυπωσιακή και πάντα άνετη χωρίς να φοβάται κανέναν παπαράτσι. Άλλωστε ήταν ο πόθος των φωτογραφικών φλας αφού κάθε πόζα της - ειδικά τοπλες - τότε άξιζε μια περιουσία.

Νάντια Μπουλέ: Αυτό το κορίτσι το έχει. Μπορεί εύκολα να αναστατώσει τους followers της κάτι που έκανε ένα καλακαίρι ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram. Η παρουσιάστρια πόζαρε μες στα καταγάλανα νερά της Μήλου πιο… ελεύθερη και πιο… τοπλες από ποτέ.

Θεοδώρα Χατζή: Πρωταθλήτρια στον αθλητισμό αλλά και με κορμί κόλαση. Η Ελληνίδα αθλήτρια, Θεοδώρα Χατζή, που έγινε γνωστή από τα μετάλλια που κατέκτησε στα 5.000 μέτρα, αποφάσισε να προκαλέσει, για μια ακόμα φορά ίλιγγο, κάνοντας topless μπάνιο στη Μύκονο!

Άντζελα Γκερέκου: Μπορεί τώρα να είναι πολιτικός όμως πριν από δύο δεκαετίες η αγαπημένη Άντζελα Γκερέκου υπήρξε sex symbol ενώ είχε φωτογραφηθεί αισθησιακά για το περιοδικό Playboy, με τον ιντριγκαδόρικο υπέρτιτλο ''Πρόβα Γυμνού''. Φυσικά άλλες εποχές τότε και άλλες τώρα.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ήρθε στην Κύπρο ερωτεύτηκε τις χρυσές παραλίες και είπε να κάνει και ένα τοπλες. Έλα όμως που την τσάκωσε φωτογραφικός φακός παπαράτσι. Ο λόγος για την εντυπωσιακή και πάντα κούκλα Κατερίνα Παπουτσάκη που αν και γενικά κρατάει την προσωπική της ζωή όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το θεϊκό κορμί της προκάλεσε εγκεφαλικά στους Κύπριους λουόμενους (δεν ήταν και αρκετοί στη συγκεκριμένη παραλία)

Φραντζέσκα Μελά: Ήταν από τις πιο εντυπωσιακές και… άκρως προκλητικές Κύπριες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Τότε που έλαβε μέρος στο Big Brother η Φραντζέσκα Μελά έγινε ο πόθος του κάθε άνδρα αφού το δυναμικό κορμί της με το εντυπωσιακό της μπούστο προκάλεσε ανατριχίλα στην ελληνική και κυπριακή tv. Φυσικά τότε οι παπαράτσι την ακολουθούσαν παντού και οι φωτογραφίες σε hot πόζες κοσμούσαν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Λίζα Δουκακάρου: Είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον καυτό ήλιο χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της. Η Λίζα Δουκακάρου εμφανίστηκε και προκάλεσε υψηλό πυρετό στους λουόμενους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.