Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο καιρός της Δευτέρας [video]


Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ δυτικοί-βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου...



Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια αναμένεται 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Πρόγνωση καιρού για 23/09/2014

Άστατος προβλέπεται την Τρίτη ο καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στο βορειοανατολικό Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ίσως εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν να είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα υπόλοιπα αρχικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοδυτικοί, η ένταση των οποίων θα φθάνει τοπικά μέχρι και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.