Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ένα ευχαριστώ στην... άλλη Ελλάδα

του Λουκά Γεωργιάδη

Σήμερα υπάρχουν 3.500.000 πολίτες που δεν χρωστούν στην Εφορία και 4.500.000 εκατομμύρια που ...


δεν χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία (προφανώς δεν είναι τόσοι οι ασφαλισμένοι, αλλά λέμε ποιοι δεν χρωστάνε και που). Κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες αντέχουν ακόμη και πληρώνουν στα Ταμεία. Υπάρχουν 150.000 δανειολήπτες οι οποίοι είναι "κόκκινοι" και υπάρχουν και 900.000 οι οποίοι πληρώνουν κανονικά. Επιπλέον, υπάρχουν 4.000.000 νοικοκυριά που δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με τραπεζικά δάνεια. Αυτή είναι η... άλλη Ελλάδα. Αυτή η Ελλάδα που μεγάλο τμήμα των πολιτών αντέχει ακόμη να πληρώνει φόρους, δάνεια, λογαριασμούς κ.ο.κ. για να μπορεί η χώρα και επιμέρους φορείς και επιχειρήσεις να μείνουν ζωντανοί... Για να μπορεί να πληρώνει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, κοινωνικά μερίσμιατα κλπ. Σε αυτήν την Ελλάδα, κατά κάποιον τρόπο, κάποιος πρέπει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ... Να μην την ξεχνάμε αυτή την... άλλη Ελλάδα!

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100003257924114&fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.