Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μητσοτάκης: Οι απολύσεις στο Δημόσιο θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί


Κανένα περιθώριο αναστολής της διαδικασίας των απολύσεων στο δημόσιο δεν άφησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης...


Το γεγονός ότι υπάρχουν καθυστερήσεις όπως είπε ο υπουργός δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν κιόλας, ο αριθμός σε ό,τι έχει να κάνει με τις απολύσεις παραμένει είπε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ έδειξε ουσιαστικά τη μεγάλη δεξαμενή από την οποία θα προέλθουν οι περισσότερες απολύσεις και αυτή δεν είναι άλλη από τους υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.
Υπάρχει διαγωνισμός σε εξέλιξη που αφορά τελευταία φουρνιά διαθεσιμότητας και εκείνοι που θα μείνουν εκτός θα δουν την έξοδο, όπως είπε ο υπουργός.
Σε ό,τι αφορά στις μονιμοποιήσεις ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά πως “όπου χρειάζεται θα εμπλακεί η Εισαγγελία για να εφαρμοστεί ο Νόμος”, ενώ σε ότι αφορά στο ενδοκυβερνητικό μέτωπο ήταν σαφείς οι αιχμές προς την πλευρά του ΠΑΣΟΚ όπου ανέφερε ότι δεν έχει ειπωθεί επίσημα εντός της κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ ότι δεν πρέπει να γίνουν άλλες απολύσεις, εννοώντας προφανώς ότι κάποιοι ακολουθούν άλλη πολιτική στα κανάλια και τις εφημερίδες και άλλη εντός της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.