Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κάρολος Παπούλιας: Η κρίση δεν θα μας νικήσει


«Η κρίση δεν θα μας νικήσει» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά το μήνυμά του, μετά...


 την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. «Ήταν μια εξαιρετική παρέλαση. Το μήνυμα που εστάλη είναι ότι η Ελλάδα, οι Ένοπλες Δυνάμεις, όλοι είμαστε πιο δυνατοί. Είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε απειλή. Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα μνήμης τιμής και σεβασμού σ' αυτούς που πολέμησαν. Το μήνυμα είναι Ένα. Ότι η Ευρώπη μπορεί. Η Δημοκρατική Ευρώπη μπορεί και πράγματι νίκησε» ανέφερε ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε: «Ο ελληνικός λαός αγωνίζεται υπό δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι με ενότητα, με αλληλεγγύη, με αγάπη, να ξετυλίξουμε τις αρετές εκείνες που ξετύλιξαν αυτοί που αγωνίστηκαν και πολέμησαν στα ελληνικά βουνά. Η κρίση δεν θα μας νικήσει. Υποφέρουμε. Αλλά πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να την ξεπεράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.