Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ληστεία στο σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα. Τον έκαψαν με σίδερο!


Τον απόλυτο τρόμο έζησε επιχειρηματίας στη Βούλα, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του και προτεταμένα τα όπλα ακινητοποίησαν κι έδεσαν τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ τον έκαψαν και με σίδερο στην κοιλιά...



Οι ληστές εισέβαλαν με τα όπλα ανα χείρας στην οικεία του επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο των υγρών καυσίμων και αφού τον έκαψαν με σίδερο στην κοιλιά για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, στη συνέχεια έδεσαν τη σύζυγο και τα παιδιά του και άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια αναζητώντας για πολύτιμα αντικείμενα.

Ένας από τους ληστές επιτηρούσε την οικογένεια του επιχειρηματία, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να αρπάξουν 100.000 ευρώ μέσα από το χρηματοκιβώτιό του.

Στη συνέχεια άρπαξαν άλλες 20.000 ευρώ και χρυσά κοσμήματα , φόρτωσαν τη λεία τους στο ΙΧ του θύματος (μάρκας Mercedes) και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους δεμένα όλα τα μέλη της οικογένειας.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.