Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο πανίσχυρος Χρύσανθος Λαζαρίδης


Η παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τους επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας πυροδότησε έντονη φημολογία για ενδοκυβερνητική εμπλοκή...



Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ΥΠΟΙΚ ενοχλήθηκε και ενημέρωσε τον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος αρχικά είχε ζητήσει να παραστούν σε όλες τις συνομιλίες με την Τρόικα και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ. Κατά άλλες πληροφορίες, όλα μέλι-γάλα στις σχέσεις Μαξίμου-ΥΠΟΙΚ, απλώς η Χαριλάου Τρικούπη γκρινιάζει και δημιουργεί θέματα.

Τι μένει απ όλα αυτά; Οτι ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού είναι πανίσχυρος. Πριν από λίγες μέρες πρωταγωνίστησε στο θερμό επεισόδιο με τον πρέσβη μας στο Βερολίνο, ο οποίος τελικά παραιτήθηκε. Και τώρα πρωταγωνιστεί στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Ωραία θα ήταν να μην τα καταφέρει όπως με τον ΕΝΦΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.