Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΓΚΑΛΟΠ: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες δύο δημοσκοπήσεις


Πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις, μία της Public Issue και μία της Alco, με τη διαφορά από την Νέα Δημοκρατία να κυμαίνεται από...



4,4% έως και 8,5%.

Στην δημοσκόπηση της Public Issue ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36%, ενώ η Νέα Δημοκρατία 27. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει το ποσοστό του κατά 0,5% από το Σεπτέμβριο και η ΝΔ κατά 2%.

Την ίδια ώρα στην δημοσκόπηση της Alco για την ιστοσελίδα NewsIt, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,9% ενώ η ΝΔ ακολουθεί με 23,5%.

Και στις δύο δημοσκοπήσεις ο Αντ. Σαμαράς θεωρείται ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Στην δημοσκόπηση της Public Issue ο πρωθυπουργός προηγείται με 41% έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ στην μέτρηση της Alco ο κ. Σαμαράς προηγείται με 32% έναντι 31% του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.