Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Έκλεβαν χαλκοσωλήνες και μεταλλικά αντικείμενα από catering και τα πουλούσαν αλλού


Στα ίχνη δραστών και στη συνακόλουθη εξιχνίαση υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών από αποθήκη...


 και καταστήματα στο κέντρο της πόλης, οδήγησε η επισταμένη και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας.
• Για την πρώτη περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 17χρονων ημεδαπών, οι οποίοι μέσα Απριλίου του τρέχοντος έτους, εισήλθαν παράνομα σε εταιρεία τροφοδοσίας (catering), ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, από το εσωτερικό της οποίας αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα χαλκοσωλήνων και μεταλλικών αντικειμένων, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, τα οποία στη συνέχεια πούλησαν σε κατάστημα εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων.
Επίσης, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα ίδια άτομα, αρχές Ιουλίου, εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών και επισκευής αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή.
• Για την δεύτερη περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 35χρονων (ημεδαπός – αλλοδαπός), οι οποίοι απογευματινές ώρες της 08-09-2014, διέρρηξαν και εισήλθαν σε αποθήκη καταστήματος αγοράς και πώλησης λευκών ειδών, απ΄όπου αφαίρεσαν μία τηλεόραση, (7) ηλεκτρονικούς τροχούς και (5) κρουστικά δράπανα καθώς και το χρηματικό ποσό των (16.000) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.