Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τέλος τα passwords στο twitter


Το Twitter αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο για τους χρήστες του, που θα τους επιτρέπει να κάνουν log in με...



κωδικούς που θα στέλνονται στο smartphone τους, αντί για την χρήση το γνωστού password.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η υπηρεσία θα ονομάζεται Digits και θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν login με την χρήση μόνο του κινητού τους.

Ο χρήστης θα γράφει στο Twitter το τηλέφωνό και η υπηρεσία θα του στέλνει έναν κωδικό μέσω SMS. Μόλις οι χρήστες θα κάνουν επιβεβαίωση του κωδικού θα μπορούν να "μπουν" στο Twitter, ενώ ο κάθε κωδικός θα λήγει μετά τη χρήση του.

Επί της ουσίας η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι καινούργια αφού παρόμοια υπηρεσία έχει και το WhatsApp. Όπως πιστεύουν οι άνθρωποι του Twitter, το Digits, θα βελτιώσει την ασφάλεια ενώ έχει ήδη το δικό του website, που όμως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.