Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Τζιχαντιστής με τσεκούρι επιτέθηκε σε αστυνομικούς! [video]


Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο άνδρας που επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον ομάδας αστυνομικών ήταν Τζιχαντιστής...



Το όνομά του ήταν Ζάλε Τόμσον.

Τον περασμένο μήνα είχε ανεβάσει σε ισλαμιστική ιστοσελίδα βίντεο όπου εμφανιζόταν να δηλώνει ότι «ο τζιχάντ είναι μία δικαιολογημένη αντίδραση στην καταπίεση των σιωνιστών και των σταυροφόρων»

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δρόμο του Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε πεζή περιπολία αστυνομικών. Ένας φωτογράφος έβγαζε φωτογραφίες τους αστυνομικούς, όταν ξαφνικά ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, επετέθη με τσεκούρι κατά των αστυνομικών κτυπώντας τον ένα στο δεξί χέρι και τον δεύτερο στο κεφάλι, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι δύο άλλοι συνάδελφοί τους έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν τον 30χρονο δράστη της επίθεσης, ο οποίος εξέπνευσε επί τόπου.

Μία 29χρονη περαστική τραυματίσθηκε επίσης από αδέσποτη σφαίρα και νοσηλεύεται.

«Αυτήν τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε το κίνητρο της επίθεσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πάντως η αστυνομία δεν έχει προβεί σε δηλώσεις σχετικά με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες, η επίθεση συνδέεται με τρομοκρατική δραστηριότητα και ότι εσωτερικό έγγραφο καλεί τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, έπειτα και από τις επιθέσεις στην Οτάβα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.