Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Μας έβγαλε την ψυχή ο ΠΑΟΚ


Μας... έβγαλε την ψυχή, αφού κόντεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ τουλάχιστον δύο φορές ο ΠΑΟΚ, που κατάφερε να δραπετεύσει από τη Λευκορωσία με το "χρυσό" διπλό. Τι πρέπει να κάνει τώρα για να προκριθεί...



Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που ήθελε στη Λευκορωσία απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ, της οποίας επιβλήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 82ο και 88ο λεπτό κι έφτασε την Γκινγκάμπ στη δεύτερη θέση του 11ου ομίλου.

Οι Γάλλοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από τη Φιορεντίνα (1-2) κι έμειναν στους επτά βαθμούς, με αποτέλεσμα η δεύτερη θέση που δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ να κριθεί την έκτη και τελευταία αγωνιστική, όταν ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Γκινγκάμπ από την οποία είχε ηττηθεί 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.