Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Απογοητευτικός ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη

Τι δήλωσε ο Αναστασίου, μετά τον αγώνα

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε απόψε ο Παναθηναϊκός στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν και στη Μόσχα από τη Ντιναμό με σκορ...



2-1 και παρέμειναν στον ένα βαθμό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της παρούσας φάσης στη διοργάνωση.

Το γκολ του Μπεργκ στο 14΄, από σέντρα του Νάνο και κεφαλιά του Σουηδού, ήρθε ενάντια στη ροή του αγώνα και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να απαλλαχθεί από τη μεγάλη πίεση, καθώς οι παίκτες του Στάνισλαμ Τσερτσέσοφ δεν απείλησαν στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που στο 43΄ είδαν τον Μπαϊράμι να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι, αν και ολομόναχος.

Η κατάσταση άλλαξε όμως στην επανάληψη και σε αυτό συνέβαλε εν πολλοίς η… γρήγορη ισοφάριση της Ντιναμό με τον Βενκέρ στο 55΄, με τον Τριανταφυλλόπουλο να μπαίνει στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ, να τη βρίσκει και να της αλλάζει πορεία. Έξι λεπτά αργότερα οι Ρώσοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Ιόνοφ, από σφάλμα του Μέντες που κράτησε κι έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του.

Ο αγώνας είχε όμως κι άλλες ευκαιρίες, με τον Νάνο να αστοχεί ελάχιστα σε φάουλ στο 63΄, τον Μπεργκ να σουτάρει άστοχα στο 67΄, τον Βαλμπουενά να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι στο 74΄ και τον Κουράνι να αστοχεί σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κοτσόλη, στο 80ό λεπτό.

Δηλώσεις Αναστασίου

«Δυστυχώς για άλλη μία φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας και είναι κρίμα. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν. Είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο. Μετά από πολλά παιχνίδια κάνουμε τα ίδια λάθη, βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας» σχολίασε ο Έλληνας προπονητής.

«Μερικές φορές είναι καλό να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να σκεφτείς το σημείο και την έκβαση του αγώνα πριν πάρεις ρίσκο. Δεν ήταν τεχνικά ή τακτικά τα λάθη, αλλά λάθη απόφασης. Πήραμε δύο αποφάσεις που δεν βοήθησαν την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι» πρόσθεσε.

Ο κ. Αναστασίου ρωτήθηκε που οφείλονται τα λάθη που επικαλέστηκε. «Δεν θα έλεγα ότι είναι έλλειψη χημείας. Οι έμπειροι παίκτες παίρνουν μία απόφαση. Πάντα υπάρχει και το ρίσκο. Το σημαντικό είναι να γνωρίζεις πότε παίρνεις το ρίσκο και τη δυνατότητα» απάντησε.

«Είναι καθαρά δικό μας θέμα και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε για να είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε φέτος στην Ευρώπη ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε βαθμούς και πληρώσαμε ατομικά λάθη. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τη Βέροια» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.