Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανεπιθύμητοι οι Χρυσαυγίτες στην Αυστραλία


Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος....




Επιτήδειος, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αυστραλία, επειδή οι αυστραλιανές αρχές «καθυστερούσαν αδικαιολόγητα» να του χορηγήσουν βίζα.

Ο Γεώργιος Επιτήδειος και ο Μιχάλης Γιανάγκονας, στέλεχος της οργάνωσης, αναμένονταν την Κυριακή στην Αυστραλία.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία Ιγνάτιος Γαβριηλίδης έκανε λόγο για πίεση «ελληνικών και εβραϊκών οργανώσεων» στην Αυστραλία, η οποία απέδωσε.

Μίλησε ακόμη για «σιωνιστές« οι οποίοι φοβούνται την Χρυσή Αυγή.

Εκπρόσωπος του αυστραλιανού υπουργείο Μετανάστευσης σημείωσε ότι «η αυστραλιανή κυβέρνηση αντιμετωπίζει με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητά την ευθύνη της να προστατεύει την αυστραλιανή κοινωνία από την συμπεριφορά μη Αυστραλών πολιτών, η οποία ενδέχεται να είναι και εγκληματική.

»Αν κάποιος ο οποίος κάνει αίτηση για να επισκεφθεί την Αυστραλία και κριθεί ότι μπορεί να αναπτύξει δραστηριότητες που στην Αυστραλία κρίνονται απαράδεκτες, τότε δεν του χορηγείται βίζα», κατέληξε ο Αυστραλός αξιωματούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.