Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Γνωρίζει ο Τσίπρας τι του ετοιμάζει ο Λαφαζάνης με τον Λαπαβίτσα; [αφισσα]

Χορηγός επικοινωνίας το ertopen!!!

Ημερίδα με θέμα το δημόσιο χρέος και τις τράπεζες διοργανώνει η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη μέσω του iskra...

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν α παρουσιαστούν μελέτες ερευνητών της ελληνικής οικονομίας από το εξωτερικό, καθώς και Ελλήνων οικονομολόγων. Η ημερίδα θα κλείσει με ανάλυση των πολιτικών πτυχών της διαχείρισης του χρέους και της αναδιάρθρωσης των τραπεζών.
Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι και ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου SOAS Κώστας Λαπαβίτσας ο οποίος σχολιάζει: "Το δημόσιο χρέος και οι τράπεζες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της Ελλάδας το επόμενο διάστημα. Θα επηρεάσουν επίσης αποφασιστικά το χαρακτήρα της εναλλακτικής κυβέρνησης προς την οποία φαίνεται να βαδίζει η χώρα. Η ημερίδα θα δώσει τη δυνατότητα για διερεύνηση σε βάθος μιας ριζοσπαστικής πολιτικής στα δύο αυτά καίρια ζητήματα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.