Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Η Στικούδη δεν πήγε σε εκπομπή επειδή ήταν καλεσμένος ο... Γκουσγκούνης!


Η Κατερίνα Στικούδη σήμερα το βράδυ θα εμφανιζόταν στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», κάτι που όμως δεν συνέβη...



Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους με ένα post και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι θα πάει στην εκπομπή κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ της Κατερίνας Στικούδη, Λουκά Καραγιάννη, ο οποίος δήλωσε: «Η Κατερίνα δεν θα βρεθεί σήμερα το βράδυ στα Καρντάσιανς για προσωπικό της ζήτημα. Η εμφάνισή της θα γίνει την επόμενη εβδομάδα».
Στην συνέχεια, σύμφωνα με το markostv, υπεύθυνος της παραγωγής της εκπομπής, εξήγησε ότι η Κατερίνα Στικούδη δεν θέλησε να βρεθεί σήμερα το βράδυ στην εκπομπή επειδή θα είναι καλεσμένος και ο Κώστας Γκουσγκούνης.
Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δεν θέλει η εμφάνισή της να ταυτιστεί με τον Γκουσγκούνη. Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν, θα εμφνανιστεί στην εκπομπή την Τρίτη όπου καλεσμένος θα είναι ο Λάκης Κομνηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.