Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πατρινός βγαίνει καθημερινά στο μπαλκόνι του, τον πετάει έξω και τον παίζει...

Η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο...

Άνω κάτω έχει γίνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην περιοχή του Ψαροφαϊου, εξ' αιτίας των περίεργων ορέξεων ενός παντρεμένου...


 ο οποίος από τον γάμο του έχει αποκτήσει και δύο παιδιά , αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει σε καθημερινή βάση σχεδόν να βγαίνει στο μπαλκόνι και στη θέα των γυναικών από τα απέναντι διαμερίσματα ή ανήλικων κοριτσιών που περνούν στο δρόμο να αυτοϊκανοποιείται.Η κατάσταση την περασμένη Τρίτη έφτασε στο απροχώρητο, καθώς ο βιτσιόζος ενήλικας έφτασε στο σημείο να αυνανιστεί για μια ακόμα φορά στο μπαλκόνι του σπιτιού του, φωνάζοντας δυο έφηβες οι οποίες περπατούσαν εκείνη την ώρα στο δρόμο, να κοιτάξουν επάνω στο μπαλκόνι όπου βρισκόταν.Τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου όταν οι κοπέλες άρχισαν να φωνάζουν ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς τους, με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό του άντρα.Η γυναίκα του μετά το σάλο που έχει προκληθεί στην περιοχή αναγκάστηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης να τον οδηγήσει σε ψυχολόγο, από τον οποίο ζήτησε βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του άντρα της , το οποίο έχει γίνει εφιάλτης της οικογένειας.
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο στην περιοχή και μέχρι πρότινος έχαιρε εκτίμησης .Όλοι απορούν για την μετάλλαξή του και ζητούν να βρουν απάντηση στο τι του έχει συμβεί και τον οδηγεί σε καθημερινή σχεδόν δημόσια έκθεση.
Παρόμοιο περιστατικό στην ΑγυιάΘα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως πριν από δύο χρόνια, ένα παρόμοιο περιστατικό στην περιοχή της Αγυιάς είχε απασχολήσει τις αρχές. Νεαρός ανέβαινε στην ταράτσα του σπιτιού του ή έβγαινε στο μπαλκόνι και αυνανιζόταν! Φώναζε δε τις διερχόμενες γυναίκες (κυρίως νεαρές κοπέλες) να τον κοιτάζουν! Στην περίπτωσή του είχε επέμβει αρκετές φορές η αστυνομία, είχε προσαχθεί, ωστόσο δεν είχε υποβληθεί μήνυση εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.