Πόσες φορές σας έχει τύχει να φάτε σκόρδο ή τζατζίκι και μετά από λίγο να προκύψει επαγγελματικό ή ερωτικό ραντεβού; Σίγουρα αρκετές. Εμείς λοιπόν βρήκαμε το μυστικό για να...
απαλλαγείτε από την δυσάρεστη μυρωδιά στο πι και φι.
Αυτό που θα χρειαστεί να πιείτε είναι γάλα!
Σε πειράματα με ωμά και βρασμένα σκόρδα, επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο διαπίστωσαν ότι 200 ml γάλα μπορούν να μειώσουν κατά το ήμισυ τις συγκεντρώσεις των χημικών ουσιών που δίνουν στο σκόρδο αυτή την ενοχλητική και δυσάρεστη μυρωδιά! Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.