Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μοσκοβισί προς κυβέρνηση: Λάβετε τα μέτρα το συντομότερο [video]


Τη λήψη των αναγκαίων μέτρων από την κυβέρνηση ώστε να επιστρέψει η τρόικα το συντομότερο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του υφιστάμενου προγράμματος, ζήτησε σήμερα στις Βρυξέλλες, ο επίτροπος οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί...



«Εργαζόμαστε συστηματικά, γίνονται συναντήσεις σχεδόν σε μόνιμη βάση και ανταλλαγή απόψεων, μίλησα και με τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά», δήλωσε ο κ. Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι η Κομισιόν επιθυμεί την επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα το συντομότερο, και πως στο πλαίσιο αυτό «χρειάζεται η κυβέρνηση να λάβει γρήγορα τα μέτρα που είναι αναγκαία, ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που βρίσκεται εν εξελίξει».

Ο Γάλλος επίτροπος επεσήμανε επίσης ότι «βρισκόμαστε σε ένα δρόμο, όπου οι απόψεις αρχίζουν να συγκλίνουν, αλλά είναι σημαντικό να συγκλίνουν εξ ολοκλήρου, ενώ η Κομισιόν εργάζεται δραστήρια με στόχο να ληφθούν οι αποφάσεις το συντομότερο, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η ημερομηνία της 8ης Δεκεμβρίου (Εurogroup) είναι πολύ κοντά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.