Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Σόιμπλε: Χάσιμο χρόνου κάθε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης

Ο Β. Σόιμπλε θεωρεί θετικό το έργο της τρόικας, ρίχνει στους έλληνες πολιτικούς και στην ελίτ της χώρας το φταίξιμο για τα βάσανα του ελληνικού λαού και χαρακτηρίζει...


 χάσιμο χρόνου κάθε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης, υπονοώντας την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκαγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αξιολόγησε θετικά τις ως σήμερα παρεμβάσεις της τρόικας σε χώρες της ευρωζώνης και χαρακτήρισε «χάσιμο χρόνου» οποιαδήποτε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης των όσων έχουν συμφωνηθεί.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην Ελλαδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας αναγνώρισε οτι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει περισσότερο από άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτό οφείλεται στα λάθη της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, σε βάθος χρόνου.

Ως προς τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλαδα αφού ανέφερε οτι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ειναι σεβαστή, σημείωσε ότι η νέα κυβέρνηση είναι ένας «ενδιαφέρων συνδυασμός» διαφορετικών πολιτικών δυνάμεων.

Προφανώς ο κύριος Σόιμπλε δεν ακούει ούτε την συμβουλή του επικεφαλής στη δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα που ζητάει συμβιβασμό με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ούτε διαβάζει τους Financial Times που κάνουν λόγο για διαγραφή κατά 50% του ελληνικού χρέους.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Ρε αλήτη Σόιμπλε εσύ και η παρέα σου δεν γνώριζες τίποτα για τις μίζες της ΖΗΜΕΝΣ? Ρε ξεφτίλα δεν γνώριζες ότι τα δάνεια δεν πρόκειται να εξοφληθούν λόγω υπέρ χρέωσις? Μήπως θέλατε να ρουφήξετε το αίμα του Ελληνικού λαού σαν τις βδέλλες? Μας χρωστάτε ρε καθάρματα δεν σας χρωστάμε.Τον πατέρα μου που σκοτώσατε με αποζημιώσατε? Δώστε ρε πούστηδες το κατοχικό χρέος και πάλη θα μας χρωστάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.