Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

"Η ΣΥΡΙΖΑία Βαλαβάνη έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό"


Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ένθερμος οπαδός του κινήματος "Δεν Πληρώνω", έχει βγάλει στο εξωτερικό τις καταθέσεις της - προφανώς επειδή θέλει να είναι διασφαλισμένη σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί στα βράχια από τους χειρισμούς του ίδιου του κόμματός της! Την καταγγελία...



έκανε σε συνέντευξή του στο Σκάι, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος κάλεσε την Nάντια Βαλαβάνη να διαψεύσει ότι μετέφερε τα χρήματά της στο εξωτερικό, ή «αλλιώς να παραιτηθεί».

Οι δημοσιογράφοι σημείωσαν ότι, όταν η κ. Βαλαβάνη είχε ερωτηθεί για αυτό, είχε απαντήσει πως πρόκειται για χρήματα που προέρχονταν από την πώληση ξενοδοχείου. Ομως, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επέμεινε: «Είναι ανήθικο αν αυτό έχει συμβεί από οποιοδήποτε πολιτικό από οποιοδήποτε κόμμα».

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι το «πουλέν του λόμπι της δραχμής» και ότι «σπρώχνει την κυβέρνηση σε ρήξη με αυτόν τον ψεύτικο πατριωτισμό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.