Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ποιο "Air Force 1"; Δείτε τα ιπτάμενα... κάστρα του Πούτιν! [εικόνες & video]


Δύο νέα αεροσκάφη αξίας 135 εκατ. ευρώ για τον Πούτιν, εξοπλισμένα μέχρι και με... γυμναστήριο (!) κάνουν το "airforce 1" του Ομπάμα να μοιάζει με ιπτάμενο κάρο! Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες...



Οργή έχει προκληθεί στη Ρωσία από την διαρροή της είδησης, ότι εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, εξαιτίας των κυρώσεων που της επέβαλε η Δύση, ο πρόεδρος Πούτιν έχει παραγγείλει δύο καινούργια πολυτελή αεροσκάφη για τις μετακινήσεις του.





Την είδηση για να νέα τζετ του Ρώσου πρόεδρου μαζί με φωτογραφίες ανέβασε στο διαδίκτυο ένας blogger, ο οποίος συνδέεται με πηγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Η αντίδραση των Ρώσων πολιτών ήταν άμεση και πολλοί εξέφρασαν την οργή τους online για την προκλητική πολυτέλεια των δύο τζετ, το κόστος των οποίων ανέρχεται σε 135 εκατ. ευρώ!



Τα δύο νέα αεροσκάφη του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας διαθέτουν λευκά δερμάτινα καθίσματα, χρυσά τελειώματα σε όλα τα έπιπλα και στα είδη υγιεινής στα πολυτελή μπάνια, οι τοίχοι τους είναι διακοσμημένοι με πίνακες μεγάλης αξίας και ένα τεράστιο γυμναστήριο σε κάθε τζετ έχει κατασκευαστεί για αποκλειστική χρήση από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.



Στις κρεβατοκάμαρες των τζετ τα κρεβάτια είναι king size, ενώ και τα δύο διαθέτουν κουζίνες και αίθουσες συνεδριάσεων. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα τα πολυτελή τζετ θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον Πούτιν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο Ρώσος blogger Kungurov, που πρώτος διέρρευσε την είδηση στο διαδίκτυο, δήλωσε ότι: «ο "τσάρος" Πούτιν κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και οι σκλάβοι του πληρώνουν για τα δύο πολυτελή αεροσκάφη».



Η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με οικονομικά προβλήματα και χρέη μετά από τις κυρώσεις που της επέβαλε η Δύση, όταν αποφάσισε να στηρίξει τους φιλορώσους αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.