Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ο Μητρόπουλος αποκαλύπτει το κρυφό σχέδιο Τσίπρα για μειώσεις συντάξεων!


Θέμα ενδεχόμενης μείωσης των συντάξεων έθεσε βουλευτής Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ και α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αλέξης Μητρόπουλος...



"Αν δεν υπάρξει επαναρτίωση τα επόμενα χρόνια της συνολικής περιουσίας, η κυβέρνηση θα κάνει εσωτερική αναδιάταξη από τις μεγάλες στις κάτω συντάξεις", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Κυκλάδων και πρώην Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, σημείωσε πως ότι με την παραπάνω αναφορά "ανοίγει θέμα μείωσης κύριων συντάξεων".

Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης δήλωσε πως "όσο δεν νομοθετείται η κατάργηση της ρήτρα μηδενικού ελλείμματος" για τις επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ, ΄τόσο αυτή παραμένει".

Εξάλλου, ο πρώην υπουργός Εργασίας, είπε πως ο Υπουργός «παρανομεί» ουσιαστικά «όσο δεν υπογράφει τις αποφάσεις» που αφορούν την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για επικουρικά ταμεία και τα ταμεία πρόνοιας.

Τέλος, ο κ. Βρούτσης δήλωσε πως "το κράτος δεν έχει να καταβάλει το δικό του μερίδιο για τις συντάξεις" που αντιστοιχεί σε 12 - 12,5 δισ. ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.