Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κίνδυνος επεισοδίων λόγω συλλαλητηρίου στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30) με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα η πιθανότητα για όξυνση και επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου...

Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι είναι τιμωρημένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά οι οπαδοί του με κάλεσμα μέσω facebook κυρίως (επισημοποιήθηκε το συλλαλητήριο χθες το βράδυ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο μπασκετικό ΟΑΚΑ) θα δώσουν το παρών έξω από το "Απόστολος Νικολαΐδης" από τις 19:00 για να διαμαρτυρηθούν.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, αλλά όπως και να'χει ένα... ήσυχο απόγευμα για τον Δικέφαλο στην Αθήνα, δεν αποκλείεται να κρύβει εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.