Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

"Αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης για το χαστούκι στην Κανέλλη" [video]


Να αθωωθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη ζήτησε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου...



Όπως είπε στην πρότασή του θα μπορούσε ο κατηγορούμενος να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη αλλά χρειάζονταν έγκληση εντός τριμήνου.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του. «Ενας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα», είπε ο εισαγγελέας.

Νωρίτερα «άσχημη στιγμή» χαρακτήρισε το χαστούκι που έδωσε στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε στην απολογία του ότι ήταν μια λανθασμένη ενέργεια και πως θα ζητούσε συγγνώμη εάν δεχόταν συγγνώμη.

Απολογία

«Θα αναφερθώ μόνο στα πραγματικά περιστατικά. Όχι ένας άνδρας δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του να χτυπήσει μια γυναίκα. Είχα μια άσχημη στιγμή. Και δυστυχώς εμφανίζομαι ως άνδρας που χτυπάει» είπε στην απολογία του ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος υποστήριξε πως την ώρα της τηλεοπτικής εκπομπής σκέφτηκε αρκετές φορές να φύγει από την εκπομπή.

Είχα μια ακραία αντίδραση. Πήγα να βγάλω το μικρόφωνο και να φύγω ενώ εκείνη τη στιγμή δέχθηκα το χτύπημα με κάποια έντυπα. Δεν υπήρξαν γροθιές. Ηταν μονο ενα χαστούκι στο μάγουλο και δυο στον αέρα. Ηταν μια λανθασμένη ενέργεια. Αλλά για να κριθω πρέπει προηγουμένως να δείτε ποια ηταν η κίνηση που με έφερε σε αυτό το σημείο.

Εισαγγελεας: Τι κάνατε μετά το περιστατικό;

Κατηγορούμενος: Έφυγα. Ούτε χτύπησα κανέναν ούτε τίποτα.

Εισαγγελέας: Προσπαθήσατε να έρθετε σε επαφή με την κ. Κανέλλη;

Κατηγορούμενος: Όχι βρήκα τοίχο απέναντι μου.

Εισαγγελέας: Γιατί δεν ζητήσατε μια συγγνώμη;

Κατηγορούμενος: Θα ζητούσα αν δεχόταν μια συγγνώμη.



πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.