Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Δείτε την σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Ουν [ΦΩΤΟ]

Δεν είναι κακήήήή!!!!!!!!
Η πρώτη κυρία της Β. Κορέας στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση για φέτος.
Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση γι' αυτή τη χρονιά έκανε η πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας στο πλαίσιο των εορτασμών των γενεθλίων του ιστορικού ηγέτη Kιμ Ιλ Σουνγκ, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Όπως σημειώνει και...
το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας η χαμογελαστή Ρι Σολ Τζου, εμφανίστηκε φορώντας βέρα στο αριστερό της χέρι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που απεικονίζεται να χειροκροτάει καθώς κάθεται δίπλα στον σύζυγό της Κιμ Γιονγκ Ουν, στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο Kιμ Ιλ Σουνγκ την περασμένη Δευτέρα.

Στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα το ζευγάρι απεικονίζεται να πλαισιώνεται από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης καθώς κάθεται στο βάθρο απ' όπου παρακολούθησε τον αγώνα.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 103α γενέθλια του Kιμ Ιλ Σουνγκ τα οποία «πέφτουν» την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Βόρεια Κορέα προς τιμήν του χαρακτηρίζει την ημέρα των γενεθλίων του ως «Η ήμερα του ήλιου», η οποία είναι διήμερη εθνική αργία όπου λαμβάνουν χώρα καλλιτεχνικές παραστάσεις, εκθέσεις και αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και προσκυνήματα στη γενέτειρα του εκλιπόντος
την Pyongyang.

Η Ρι, που είναι πρώην μέλος της κρατικής ορχήστρας, εθεάθη τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2014, όταν παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της σε τελετή προς τιμήν του πατέρα του ηγέτη της βόρειας Κορέας, για να τιμήσουν την τρίτη επέτειο του θανάτου του Kιμ Γιονγκ Ιλ.

Ο γάμος τους αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2012 όταν το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες μιας εντυπωσιακής γυναίκας να συνοδεύει τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε όλες σχεδόν τις επίσημες τελετές.

Στις φωτογραφίες εμφανιζόταν φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας ενώ έχει φωτογραφηθεί και με τσάντα του οίκου Christian Dior παρόλο που η φτώχεια μαστίζει την χώρα της.

Ωστόσο από τον περασμένο Δεκέμβριο η Ρι «εξαφανίστηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας για άγνωστους λόγους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.